26 Temmuz 2024 Yazarı yhackup 0

2021 Yılı Banka MTV Taksit Kampanyaları

Garanti BBVA

Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, BonusFlaş, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve Garantibbva.com.tr’den yapılan tüm MTV ödemelerine ücretsiz 2 taksit,

GarantiPay ile yapılan ödemelerde ise ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

1 Ocak -1 Şubat 2021 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır. MTV ödemesi için son tarih 1 Şubat 2021’dir.

Detaylar&Kaynak:

 https://www.garantibbva.com.tr/mtv-kampanyasi

DenizBank

DenizBank bireysel ve Bonus Business kredi kartlarınız ile Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinizi ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı ile ödeyebilirsiniz.

Detaylar&Kaynak:

https://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/bonus-kartlari-kampanyalari/mtv-odemelerinize-ucretsiz-faizsiz-3-taksit.aspx

HalkBank Paraf

1 Ocak-03 Şubat 2020 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Detaylar&Kaynak:

https://www.parafcard.com.tr/20895-paraf_ile_motorlu_tasitlar_vergisi_ne_3_taksit_firsati

HSBC

HSBC Advantage ile Motorlu Taşıtlar Verginiz 3 Taksit! 

Tek yapmanız gereken 31 Ocak’a kadar gib.com.tr’den Motorlu Taşıtlar Verginizi ödemek!

Kampanyadan Ocak ayı boyunca HSBC Advantage Kredi Kartı ile vergi daireleri ve www.gib.gov.tr’den ödeme yapanlar yararlanabilir. Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri ekstrelerine 3 eşit taksitte yansıtılacaktır. Ticari ve Business kartlar kampanyaya dahil değildir. 

Motorlu Taşıtlar Vergisini HSBC Advantage ile ödeyenler Ocak ayı boyunca taksit fırsatından faydalanabilecek1]. Yasal ödeme süresinden sonra yapılacak ve gecikme zammının dâhil olacağı ödemelerde de HSBC Advantage ile 3 taksit seçeneği geçerli olmayacaktır.

Detaylar&Kaynak:

https://www.hsbc.com.tr/kartlar-ve-krediler/kampanyalar/kampanya-arsivi/hsbc-advantage-ile-motorlu-tasitlar-verginiz-3-taksit

İş Bankası

Maximum Kart’ınızla İşCep uygulaması ve İnternet Şubesi üstünden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit; Maximum Mobil uygulaması üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit fırsatı!

Detaylar&Kaynak:

https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=2021-mtv-odemelerinize-3-taksit-kampanyasi&IdCampaign=NDYwNA==-ISB

TEB

TEB kredi kartlarınız ile 4-31 Ocak 2021 tarihleri arasında CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB ATM’leri veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatını kaçırmayın!

Detaylar&Kaynak:

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/mtv-odeme-faizsiz-ucretsiz-taksit/

VAKIFBANK

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Bankamız kanallarından yapacağınız MTV ödemelerine işlem anında faizsiz 2 taksit yapabilirsiniz.

Detaylar&Kaynak:

https://kartkampanyats.vakifbank.com.tr/VakifKart/kampanyalar/mtv-odemenize-faizsiz-2-taksit-firsati-17194

YAPIKREDİ

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi şubeleri ya da gib.gov.tr’den Yapı Kredi kredi kartlarınızla 3 taksitle; ya da gib.gov.tr üzerinden World Pay QR Kod ile Ödeme ile 4 taksitle yapabilirsiniz.

Detaylar&Kaynak:

https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/197386

ZİRAAT

Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr , https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak’ın kredi kartı özelliği ile yapılacak MTV ödemelerinde 100 TL ve üzerindeki işlemler 3 taksite bölünebilecektir.

Detaylar&Kaynak:

https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/mtv-kampanyasi-ocak-2021

Uyarı
Kampanyalar ilgili bankanın sitelerinden alıntıdır, bankalar kampanyada değişiklik yapabilir her banka için kaynak ilgili banka kampanyası altına eklenmiştir.