Sorumluluk Reddi

blog.yakupulutas.com web sitesi sorumluluk reddi, taraflarca bir hukuki ilişkide uygulanabilecek ya da zorunlu hale getirilebilecek hakları ve yükümlülükleri belirlemek ve sınırlandırmak için tasarlanmış olan bir beyandır.

Metin, fotoğraflar, grafikler şemalar dahil olup bunlarla sınırlı olmamak üzere blog.yakupulutas.com web sitesinde kullanılan tüm materyaller teknik hatalar, yazım yanlışlıkları ya da başka tür hatalar ve yanlışlıklar içerebilir. blog.yakupulutas.com ‘daki  makaleler kendin yap şeklinde olup doğabilecek zararlardan bu tür hatalar ya da yanlışlıklar için sorumluluk kabul etmemektedir.

blog.yakupulutas.com web sitelerindeki materyaller ve bilgiler, genel bilgi amaçlarıyla ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

blog.yakupulutas.com doğruluk, başlık, ihlal durumunun olmaması konularında garanti veya özel bir amaç için pazarlanabilirlik ya da bu amaca uygun olma konularında zımni garanti dahil olup bunlarla sınırlı olmamak üzere açıkça ifade edilmiş biçimde ya da zımni olarak hiçbir garanti vermemektedir. blog.yakupulutas.com web sitesinde yer alan bilgilere dayanarak gerçekleştirebileceğiniz eylemlerin sonuçlarından blog.yakupulutas.com ’ı sorumlu tutmamayı kabul etmiş sayılırsınız.

Buna ilaveten, blog.yakupulutas.com sitesinde yer alan bilgilerin, yazılımın ya da erişilebilen herhangi başka bir materyalin eksiksiz ya da hatasız olduğuna, bilgisayar virüsü veya başka zararlı bileşenler içermediğine dair hiçbir şekilde herhangi bir garanti vermez.  blog.yakupulutas.com bu materyaller üzerinde herhangi bir zamanda, önceden bildirimde bulunmaksızın değişiklik yapabilir. blog.yakupulutas.com Materyalleri güncelleme garantisi vermez.

 

Uyar Kaldır

 blog.yakupulutas.com , hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir.

 blog.yakupulutas.com , 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. 

 

 Yer sağlayıcının yükümlülükleri

             MADDE 5 – (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.

             (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri aşağıdaki  form ile bize ulaşabilirler.

Bu e-posta adresine ulaştırılan talep ve şikayetler tarafımızca incelenecek ve şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler blog.yakupulutas.com sayfamızdan kaldırılacaktır.

 

[wpforms id=”9060″]