28 Mart 2024 Yazarı yhackup 0

2023 Yılı Banka Motorlu Taşıtlar Vergisi Taksit Kampanyaları

Her sene olduğu gibi bu yıl da bankalar Motorlu taşıtlar vergisi ödemesi için çeşitli kampanyalar yapıyor.

Şu ana kadar en yüksek taksit sayısını 6 Taksit olarak Enpara yapıyor.

Bankalar kampanya açıkladıkça yazı güncellenecektir. Kampanyaların geneli 01.01.2022-31.01.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

MTV 6 Taksit Yapacağını SMS ile müşterilerine iletti.


Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, BonusFlaş, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve Garantibbva.com.tr’den yapılan tüm MTV ödemelerine ücretsiz 3 taksit,

GarantiPay ile yapılan ödemelerde ise ücretsiz 4 taksit fırsatı sunulacaktır.

 

 


YAPIKREDİ

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi şubeleri ya da gib.gov.tr’den Yapı Kredi kredi kartlarınızla 3 taksitle; ya da gib.gov.tr üzerinden World Pay QR Kod ile Ödeme ile 4 taksitle yapabilirsiniz.


İş Bankası

Maximum Kart’ınızla İşCep uygulaması ve İnternet Şubesi üstünden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit; Maximum Mobil uygulaması üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit fırsatı!


Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi ücretsiz & faizsiz 2 taksit fırsatı ile ödeyebilirsiniz. DenizKartım uygulamasına özel ise 3 taksit fırsatı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.


Taksitli ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz ise 100 TL ve üzerindeki MTV ödemelerini Albaraka Worldcard ile www.gib.gov.tr üzerinden 3 taksit ile gerçekleştirebileceklerdir.


 Kuveyt Türk

Sağlam Kart, Sale Plus, Özel Bankacılık Kredi Kartı, Seyyah Kart, Miles & Smiles Kuveyt Türk Kartı ile Maksimum 10.000 TL’ye kadar olan MTV ödemeleriniz 3 taksitlendirilecektir.


www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr , https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Ziraat Katılım Bankkart kredi kartı ile yapılacak MTV ödemelerinde 300 TL ve üzerindeki işlemler 3 taksite bölünecektir.


TEB kredi kartlarınız ile 6 Şubat’a kadar CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB ATM’leri veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit varan fırsatı kaçırmayın!